Čtvrtek, 25 dubna, 2024
9.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceMDŽ můžete oslavit i v litoměřické knihovně

MDŽ můžete oslavit i v litoměřické knihovně

Litoměřice – Den (nejen) pro single ženy se ve středu 8. března koná v Knihovně Karla Hynka Máchy v Litoměřicích. Oslavte den, který patří pouze dámám, netradičně a přijďte v 18 hodin na autorské čtení Evy Dolejšové.

Knihovnice, která aktuálně nedisponuje žádným manželem a žije se synem v pronajatém bytě, Vám představí svou nejnovější knihu. Těšit se můžete i na povídání  o vztazích s terapeutkou Petrou Tvrzovou, na občerstvení a na pohodovou atmosféru. Vstupné je ZDARMA.

Evě Dolejšové loni na podzim vyšla humorná kniha s názvem RADOSTI A STRASTI SINGLE ŽENY. Ať je vám třicet nebo padesát, když se stanete single, neznamená to, že máte hodit flintu do žita! Naopak. Vezměte to tak, že život právě začíná! Být single není zase takový průšvih, jak jste si mysleli – nechte se přesvědčit autorkou!

Kniha bude na místě k zakoupení.

Své místo na akci si můžete předem rezervovat – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -