Úterý, 23 dubna, 2024
3.2 C
Litoměřice
DomůObceMalé ŽernosekyŽernosecká Rychta bude hostit amatérský turnaj ve stolním tenisu

Žernosecká Rychta bude hostit amatérský turnaj ve stolním tenisu

Malé Žernoseky – V sobotu 4. března 2023 pořádá obec Malé Žernoseky amatérský turnaj ve stolním tenisu pro děti a mládež, ale i dospělé, jenž se znovu uskuteční na Žernosecké Rychtě.

Turnaj dětí, mládeže a žen bude rozehrán v 11.00 hodin a účastníci si budou moci zahrát dvouhru. Startovné se neplatí, ale vlastní pálka je vítána, ale dá se i zapůjčit na místě.

Turnaj dospělých ve čtyřhře startuje v 15.00 hodin  Složení týmů určí los. Startovné činí 100 korun na osobu. Maximální kapacita je dvaatřicet hráčů. 

Ten, kdo může, by si měl přinést pálku svou, ale k zapůjčení budou k dispozici i na místě. Připraveno bude i chutné občerstvení. Vždyť kdo by rád nedobil spálenou energii něčím dobrým.

Připraveny budou i medaile a ceny. Zaregistrovat se dá do úterý 28. února 2023 přes registrační formulář na webu obce, nebo přímo v Žernosecké Rychtě.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -