Dům dětí a mládeže Rozmarýn pořádá Disney noc plnou dobrodružství

0
85

Litoměřice – Dětí od sedmi do patnácti let, které mají pro strach uděláno a chtějí zažít něco netradičního,  mohou přespat v Rozmarýnu. Litoměřický Dům dětí a mládeže připravuje Disney noc – zábavné nocování s programem. Akce začne v pátek 17. března v 16 hodin.

Na děti čeká výroba lucerniček s vílou Zvonilkou, pohádková stezka, pohádkový kvíz a filmový večer. Akce končí v sobotu 18. března v 10 hodin, děti je ale možné vyzvednout i dříve.

S sebou: spací pytel, svačinu, pití, pyžamo, polštářek a hygienické potřeby. Cena: 300,- Kč. V ceně je zahrnuta večeře a snídaně.

Vyplněnou přihlášku společně s platbou odevzdejte do úterý 14. března na recepci DDM Rozmarýn. Více informací ráda poskytne Eliška Hamplová, telefonní číslo: 739 584 425, e-mail eliska.hamplova@ddmrozmaryn.cz.

Přihláška je ke stažení ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekTEREZÍN: Film Daleká cesta byl první projekcí festivalu Za hradby Památníku Terezín
Další článekŽernosecká Rychta bude hostit amatérský turnaj ve stolním tenisu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno