Biskupský pivovar pořádá Zvěřinové hody

0
117

Litoměřice Od dnešního dne až do soboty 25. února si můžete v Biskupském pivovaru v Litoměřicích užít Zvěřinové hody. Na výběr je celkem jedenáct hlavních jídel a dvě polévky, takže na své si přijdou i ti nejnáročnější strávníci. Rezervaci stolu můžete provést na telefonním čísle 703 379 302.

Polévka je buď zvěřinová gulášová nebo kopýtkový vývar s játrovými ravioly.

Jako hlavní  jídlo si můžete dát jelení guláš s pomalu taženým kynutým knedlíkem (199,- Kč) nebo jelení kýtu na svíčkové omáčce s brusinkami, smetanou a karlovarským knedlíkem (299,- Kč). Ruku v ruce se zvěřinou jdou houby, a tak není divu, že v nabídce jsou také dušené kramfleky z jelena na houbové omáčce s jasmínovou rýží (199,- Kč). Jelení ragú s domácími bramboráčky – to je klasika, která nezklame (199,- Kč).

Pro náročné strávníky je určena pomalu tažená plec z jelena s ½ kynutým knedlíkem, ½ chlupatým knedlíkem a kysaným zelím se škvarky (299,- Kč). No a jelení kýta se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem (299,- Kč) bude zaručeně jednou z nejžádanějších položek nabídky.

Jelení výpečky s červeným zelím a chlupatým knedlíkem se škvarky (299,- Kč) Vás určitě také nadchnou. Nebo zkuste něco netradičního a dejte si zvěřinový HAMBURGER s plátky jablek, brusinkami, listovým salátem, okurkou, rajčetem, karamelizovanou cibulkou, opečenou slaninou a hranolky (299,- Kč). Masožrouti, pro které je nejlepší „pořádný kus masa“ zřejmě sáhnou po zvěřinovém steaku na grilu se zelenými fazolkami na slanině a bramborovými grenailemi (359,- Kč) a nezklame ani jelení sekaná pečené s hříbkovou omáčkou a bramborovou kaší (199,- Kč). Kdo se rád drží při zdi, potěší ho marinovaná jelení kotletka s žampionovým ragú a šťouchaným bramborem (199,- Kč).

Biskupský pivovar se na Vás těší od pondělí do čtvrtka od 11 do 22 hodin, v pátek a v sobotu zavírají o hodinu později.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Pracoviště matriky má po rekonstrukci mimo jiné více přepážek
Další článekOceňovaných regionálních výrobců ve Středohoří přibývá
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno