Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceProbíhá předprodej lístků na Reprezentační ples města Lovosice

Probíhá předprodej lístků na Reprezentační ples města Lovosice

Lovosice – Plesová sezóna ani zdaleka nekončí! V Lovosicích je v plném proudu předprodej lístků na v pořadí už 11. Reprezentační ples města. Uskuteční se v pátek 3. března v Centru kultury Lovoš a bude velmi slavnostní a plný zábavy.

Večerem Vás provede Vojta Efler, speciálním hostem bude Světlana Nálepková. K tanci a poslechu zahraje Original Havlovka Band. A těšit se můžete i na kulturní program, který obstará Iva Aira se svou akrobacií na šálách.

Samozřejmostí je welcome drink, fotokoutek, speciální plesové menu od LOVO Café a bohatá tombola. V průběhu večera se budou promítat historické filmy o Lovosicích.

Lístky na Reprezentační ples města Lovosice stojí 350,- Kč a seženete je v Informačním centru města Lovosice, na recepci KC Lovoš nebo on-line. Z pohodlí domova můžete lístky zakoupit ZDE.

Pozor – sezení v LOVO Café je v rámci plesu cenově zvýhodněno – lístek Vás v takovém případě bude stát 300,- Kč. Koupíte ho ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -