Gastrocentrum Pohoda nabízí i smažák nebo borůvkové knedlíky

0
207

Litoměřice – Litoměřické Gastrocentrum Pohoda vaří samozřejmě i tento týden a představuje tak super alternativu pro všechny, kteří nestíhají vařit, ale potřebují se dobře a levně najíst. Každý všední den Vám tady nabídnou pět hlavních jídel a jednu polévku. Naobědváte se za sympatických 88,- Kč.

V pondělí 13. února přijďte na kantonské nudle s kuřecím masem a zeleninou. Bude také pečená domácí sekaná s bramborovou kaší. Chlapy a fandy české klasiky určitě potěší segedínský guláš s knedlíkem. A pokud si hlídáte linii, zkuste bulgur se zeleninou a sýrem. Zasytí, ale nezatíží. Bude i jídlo pro o něco přísnější dietáře – salát s červenými fazolemi a mozzarelou. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s těstovinou.

V úterý 14. února – v den svátku zamilovaných – budou na Pohodě podávat pečené kuře s bramborem. Dobrota, která stoprocentně neurazí nikoho. Dát si můžete také smažený květák s bramborem a tatarkou, nebo vsaďte na klopsy z vepřového masa s rajskou omáčkou a knedlíkem. Případně zkuste bramborový závin se špenátem. V salátových jídlech bude tentokrát salát s pohankou  a tofu. Úterní polévka je drůbková s nudlemi.

Ve středu 15. února bude polévka  frankfurtská s bramborem. Dále se bude na Pohodě podávat houbový kuba se salátem a vepřové žebírko na kmínu s dušenou rýží. Milovníky jednoduchých (ale velmi chutných) jídel potěší francouzské brambory a kyselý okurek. A pro ty, kteří dávají přednost lehčím a snadno stravitelným jídlům, bude Salát s cizrnou, cherry rajčátky a sezamovými semínky. Kdo nefandí salátům a rád jí dosyta, ať zkusí táborskou baštu se zelím a chlupatým knedlíkem.

Ve čtvrtek  16. února přijměte pozvání na zabíjačkový guláš s knedlíkem. Pokud si myslíte, že by to pro Vás nebylo to pravé, zkuste dát šanci kuskusovému rizotu s kuřecím masem a sýrem. A bude i klasika – znojemská pečeně s rýží. Nezklame ani zapečený květák s brokolicí a sýrem. A v žádném případě si nesmíte nechat ujít zdejší Cézar salát. Čtvrteční polévka je čočková.

V pátek 17. února je tahounem nabídky smažený sýr s bramborem a tatarskou omáčkou. Tradičně si přijdou na své i milovníci sladkých jídel, které potěší borůvkové knedlíky s tvarohem. Na pultu se určitě dlouho neohřeje ani srbské rizoto s červenou řepou a hamburská kýta s knedlíkem. V sekci salátových jídel je tentokrát salát s čočkou a vejcem. A páteční polévka? Bude ruský boršč.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v litoměřických ulicích Žižkova 2 a Na Vinici 2244 a také v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice – na Mírovém náměstí. Výdej obědů od 10.30 do 14 hodin. Podrobnosti ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Senioři se opět snaží přeplavat kanál La Manche
Další článekProbíhá předprodej lístků na Reprezentační ples města Lovosice
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno