Středa, 24 dubna, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tady, a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Pokud se dnes vracíte z jarních prázdnin, a přemýšlíte, co v sobotu a v neděli podniknout,  nechte se inspirovat! Vyrazit můžete třeba na ples nebo s dětmi na pohádku.

V Lovosicích se v sobotu 11. února koná Sportovní ples. Večerem, který začíná ve 20 hodin v Centru kultury Lovoš, Vás provede Honza Weber. K tanci a poslechu bude hrát Timbre music a těšit se můžete i na bohatý kulturní program. Vystoupí třeba krasojezdkyně na kole. Podrobnosti jsou TADY.

V Úštěku se v sobotu ve 20 hodin koná Maškarní ples pro dospělé. Masky se sejdou v kulturním domě. Hrát bude kapela No name.LT, zajištěna bohatá tombola. Vstupné 200,- Kč.

V neděli 12. února vezměte děti do Roudnice nad Labem na pohádku Sváťovova dividla. V Kulturním domě Říp se bude od 10 hodin hrát Zlatovláska. Lístky rychle mizí, proto je kupte určitě předem. Stačí kliknout ZDE.

Klub českých turistů Litoměřice pořádá v nedělí 12. února Zimní přechod Dlouhého vrchu. Celá akce startuje v 10 hodin na parkovišti u Okresního soudu v Litoměřicích, kde bude přistaven autobus, který účastníky  odveze do Rýdeče –  Ovčárny. Podrobnosti jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -