Sobota, 20 dubna, 2024
3.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceKČT Litoměřice opět pořádá Přechod Dlouhého vrchu

KČT Litoměřice opět pořádá Přechod Dlouhého vrchu

Litoměřice – Klub českých turistů Litoměřice Vás zve na výlet do přírody! Užijte si v neděli 12. února Přechod Dlouhého vrchu! Sraz účastníků je v 10 hodin dopoledne na parkovišti u soudu v Litoměřicích – ulice na Valech.

Zde budou přistaveny autobusy, které zájemce odvezou do Tašova – na Ovčárnu. Právě zde Přechod Dlouhého vrchu začíná. Na účastníky čeká deset kilometrů dlouhá, mírně náročná trasa, která bude zpestřena občerstvením. Hospůdka Pod Kaštanem ve Skalici (7 km) bude totiž otevřená.

Trasa: 1,7km po cyklostezce č. 3057, pak se naváže na žlutou tur. značku (4,3km) a poté po červené do Skalice a případně dále do Litoměřic.

Více informací ráda poskytne Jana Wünschová, e-mail jana.wunschova@seznam.cz, telefonní číslo 728 043 958.

Vrchol Dlouhého vrchu, neboli Dlouhé hory, leží ve výšce 655 metrů nad mořem.  Jedná se o z větší části zalesněný kopec v Českém středohoří, který se nachází asi čtyři až sedm kilometrů severně od Litoměřic.

Sledujte KLUB ČESKÝCH TURISTŮ LITOMĚŘICE NA FACEBOOKU ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -