Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVysoká škola aplikované psychologie pořádá Den otevřených dveří

Vysoká škola aplikované psychologie pořádá Den otevřených dveří

Terezín – Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně pořádá v pondělí 13. února od 16 hodin DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Přijďte si popovídat se zdejšími pedagogy a studenty a prohlédněte si prostory školy!

Uzávěrka prvního  kola přijímacího řízení pro akademický rok 2023/2024 je 28. února. Přijímací řízení probíhá bez přijímací zkoušky.

Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně nabízí jak denní, tak i kombinované (dálkové) studium oboru Personální a interkulturní management. Studium je tříleté, absolventi získají titul „Bc.“

Studijní program Personální a interkulturní management je zaměřen na manažerskou psychologii, interkulturní psychologii a personální management. Absolventi mohou pokračovat ve studiu, nebo jít rovnou do praxe a uplatnit se například jako manažeři státních i nestátních organizací a neziskovek, nebo jako personalisté. Možnosti uplatnění na trhu práce zvyšuje velké množství odborné praxe a stáží, které jsou při studiu Vysoké školy aplikované psychologie samozřejmostí.

Podrobnosti najdete ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -