Čtvrtek, 18 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDivadlo Karla Hynka Máchy vezme děti na Strašidelné nádraží

Divadlo Karla Hynka Máchy vezme děti na Strašidelné nádraží

Litoměřice – Jeviště Divadla Karla Hynka Máchy v Litoměřicích bude v neděli 19. února hostit Pohádku o strašidelném nádraží. Představení, které je vhodné pro děti od čtyř let, začne v 15 hodin. Sehraje ho Divadlo Láryfáry.

Pohádka má necelou hodinu a hrají v ní tři herci.

„Děti se spolu s námi ocitnou na jednom malém nádraží v městečku jménem Planá. Na tomto úplně obyčejném vlakovém nádraží, které spravuje přednosta stanice Bedřich Růžička, se dějí naprosto záhadné věci, začalo zde totiž strašit. A tak se Plané začalo říkat, Strašidelná Planá, a lidé se nádraží začali vyhýbat,“ uvádí Divadlo Láryfáry na svém webu.

Podaří se přednostovi stanice společně s dětmi strašidlo vyhnat? Nebo bude muset zavolat na pomoc svou sestru Blaženu Růžičkovou? A co je to vlastně za strašidlo?

Dozvíte se přímo v divadle. Představení je plné zábavy, kouzel a písniček. Lístky pořídíte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -