Charita Litoměřice rozpečetila tříkrálové kasičky

0
165

Litoměřice – Rekordních 142 538 korun vydaly kasičky z letošní Tříkrálové sbírky v Litoměřicích. Pracovnice Charity Litoměřice a litoměřického městského úřadu se do sčítání výtěžku pustily dnes dopoledne. Čekalo na ně dohromady 51 zapečetěných kasiček.

Jak informovala koordinátorka sbírky pro Litoměřice Ivana Jelínková, do ulic města vyšlo celkem 46 skupinek koledníků.  

Na závěr Tříkrálové sbírky se v Domově na Dómském pahorku uskutečnil koncert žáků ze Základní umělecké školy v Litoměřicích. Konal se pod záštitou litoměřického biskupa Jana Baxanta, starosty města Radka Löwyho a ředitelky ZUŠ Dominiky Valeškové.

„Moc děkujeme všem dárcům a dobrovolníkům,“ vzkázala ředitelka Charity Litoměřice Karolína Wankovská. Výtěžek z letošní sbírky bude Charita Litoměřice směřovat na podporu sociálně slabých rodin s dětmi, zdravotně postižených či na pomoc seniorům.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Michaela Rozsypalová

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
Předchozí článekŽáci 9. třídy ZŠ Lingua Universal obhájili své absolventské práce
Další článekS lovosickou knihovnou můžete cestovat až na Aljašku
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno