Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZŠ Antonína Baráka pořádá Den otevřených dveří

ZŠ Antonína Baráka pořádá Den otevřených dveří

Lovosice – Máte doma předškoláka, se kterým letos půjdete k zápisu? V tom případě Vás možná bude zajímat, že Základní škola Antonína Baráka v Lovosicích pořádá v pondělí 16. ledna od 8 do 16 hodin Den otevřených dveří. Přijďte se podívat, jak to ve škole vypadá a popovídejte si s pedagogy i žáky!

Dorazit můžete samozřejmě i s dětmi.

Základní škola Antonína Baráka byla jako nově postavená škola otevřena v roce 1960. Škola nese název svého prvního pana ředitele, který žil v Lovosicích. Škola má vlastní tělocvičnu, odborné učebny i čítárnu. Školní třídy jsou prostorné a světlé. Součástí školy je školní družina s pěti odděleními. Škola nabízí dětem také volnočasové kroužky. Funguje školní parlament a pravidelně se zde vydává školní časopis – tzv. „ŽÁKOVINY.“

Všechny podrobnosti si můžete přečíst ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -