Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZŠ Lingua Universal pořádá Den otevřených dveří

ZŠ Lingua Universal pořádá Den otevřených dveří

Litoměřice – Základní a mateřská škola Lingua Universal v Sovově ulici v Litoměřicích pořádá v úterý 10. ledna Den otevřených dveří. Pokud se aktuálně rozhodujete, ve které škole Vaše dítě nastoupí 1. třídu, neměla by Vám tato akce uniknout.

Den otevřených dveří bude na Lingua Universal probíhat od 10 do 18 hodin, a pokud dorazíte dopoledne, uvidíte i reálnou ukázku výuky.

V rámci Dne otevřených dveří si můžete v doprovodu prohlédnout celou školu i učebnice a materiály, ze kterých se děti učí. Pedagogové Vám také vysvětlí filozofii školy a metody výuky.

Přijďte se přesvědčit, že Lingua Universal je moderní, ale přitom bezpečná a dobře vybavená škola, ve které vládne neustálé nadšení a rodinná atmosféra!

Na Lingue může vaše dítě nastoupit už do mateřské školy a ve stejném prostředí pokračovat až do 9. třídy. Přechod mezi předškolním a školním vzděláváním je díky tomu pro děti méně náročný i stresující. V každé třídě je navíc maximálně dvacet žáků, což zajišťuje každému individuální přístup.

Pokud chcete školu navštívit, vyplňte prosím kontaktní formulář ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -