Večerní keramika v Rozmarýnu zabaví děti i dospělé

0
81

Litoměřice – Vánoční prázdniny skončily, děti jsou opět v lavicích a s činností začal také litoměřický Dům dětí a mládeže Rozmarýn. První akce pro širokou veřejnost se koná už tento pátek 6. ledna. Od 17 do 19.30 hodin bude probíhat VEČERNÍ KERAMIKA.

Pokud si chcete vyzkoušet práci s keramickou hlínou, přijďte! Máte konkrétní nápady na výrobky, ale chybí vám zázemí keramické dílny, abyste své nápady mohli realizovat? V pátek jste v Rozmarýnu vítáni! K dispozici bude také zkušená lektorka Kateřina Žaludová, která komukoliv poradí, a budete-li chtít, povede Vás.

Večerní keramika je určena dětem i dospělým, začátečníkům i pokročilým. Své místo si ovšem musíte rezervovat předem. Udělejte to na telefonním čísle 724 319 966 nebo na katerina.zaludova@ddmrozmaryn.cz.

Vstupné: dospělí 400,- Kč, děti 200,- Kč.

- Naši partneři -
Předchozí článekStadion má nového předsedu, tím se stal dosavadní ředitel Jan Fišera
Další článekCharitní Domov sv. Zdislava hledá všeobecnou zdravotní sestru
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno