Ježíškova vnoučata seniorům přivezla zákusky

0
236

Litoměřice – Domov na Dómském pahorku, který provozuje Charita Litoměřice, slaví Vánoce celý prosinec. V úterý 6. prosince sem totiž dorazil sladký dárek od Ježíškových vnoučat. 150 kusů domácích mini zákusků!

Byly mezi nimi například roládky, kremrole, věnečky a cupcaky. Sladký dárek připravila paní Michaela Macal. Pro sladkosti si přišlo 70 klientů Domova.

„Každý dostal dva zákusky a kafíčko. K hodování nám zahrál oblíbený Adolf Škarda. Senioři byli nadmíru spokojeni, akce se všem líbila a dle svých slov by si ji rádi zopakovali. Děkujeme paní Michaele Macal, která pro naše seniory tento sladký dárek připravila,“ uvedla Iveta Šerberová, pověřená vedoucí Domova Na Dómském pahorku v Litoměřicích.

- Naši partneři -
Předchozí článekVánoční nadílka od vedení města potěšila děti i maminky v azylovém bydlení
Další článekV Lovosicích můžete o Vánocích bruslit nebo plavat
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno