Pátek, 26 dubna, 2024
2.9 C
Litoměřice
DomůKulturaAdventní jarmark v Levíně u Úštěka letos nabídne třicet stánků

Adventní jarmark v Levíně u Úštěka letos nabídne třicet stánků

Levín – Máte rádi komorní vánoční akce s atmosférou a výrobky, které hned tak někde neseženete? Přijeďte tuto neděli 10. prosince do Levína nedaleko Úštěka na Adventní jarmark! Prodávat se bude přímo v centru Levína – na náměstíčku. A to od 10 do 16 hodin!

Letos bude na jarmarku třicet stánků s řemesly a občerstvením. Zakoupit můžete samozřejmě keramiku, sklo, šperky, přírodní kosmetiku, svíčky, domácí chleby a vánočky  a mnoho dalšího. V 11 a ve 14 hodin bude v levínském kostele zpívat ústecký sbor Concerto pásmo koled a gospelů.

Všechny tři levínské keramické dílny budou mít také otevřeno. Každá kromě keramiky nabídne i jiná řemesla či program: Atelier Umě – vánoční dílnička pro děti, zdobení perníčků, Hrnčírna čp.10 – drátenická dílna, prodej drátovaného zboží, včelí produkty, pohankové polštářky, dílna Od hrnčířské cesty – prodej perníčků, vánočních ozdob, koření.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -