Čtvrtek, 18 dubna, 2024
3.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiRozsvícení vánočního stromu v Lovosicích i s ukázkami řemesel

Rozsvícení vánočního stromu v Lovosicích i s ukázkami řemesel

Lovosice – První adventní neděli 27. listopadu se Vánoční stromeček rozsvítí také v Lovosicích. Dominanta Vánoc bude na Václavském náměstí zářit od 17 hodin. Už ve 14 hodin ale začíná kulturní program v podání místní ZUŠ a pěveckých sborů. Tradiční vánoční trhy samozřejmostí.

Těšit se můžete na stánky s vánočním zbožím a svařákem a bude i schránka na dopisy pro Ježíška. Od 13 do 16 hodin bude na Václavském náměstí živý betlém, který zajistí Adélčin dvoreček.

V průběhu dne vystoupí: Lentilky (sbor ZUŠ Lovosice) IN FLAGRANTI (sbor Gymnázia Lovosice), Lovosický chrámový sbor, TUTTI PAZZI (sbor Gymnázia Lovosice), Koťata (sbor 1. ZŠ Lovosice) a Školáček (sbor 4. ZŠ Lovosice).  Slavnostní rozsvícení vánočního stromu doplní koledy a vánoční písně v podání dechových nástrojů ZUŠ.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -