Čtvrtek, 18 dubna, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Litoměřic přijede za dětmi Michal z Kouzelné školky

Do Litoměřic přijede za dětmi Michal z Kouzelné školky

Litoměřice – Téměř hodinu dlouhé představení plné hraček, zábavy, ale také poučení – to je show Michalovi mazlíčci, která v neděli 27. listopadu v 10 hodin dopoledne zaplní litoměřické Kino Máj. Za dětmi přijede Michal Nesvadba, který byl 23 let tváří pořadu Kouzelná školka.

Představení má podtitul „Když máš na opasku ještě dvě volné dírky za přezkou, tak si nehraj na to, že jsi dospělý.“
Michal si myslí, že už je moc velký na to, aby si hrál s dětmi, ale jeho „plyšáci“, největší mazlíčci, ho přesvědčí o tom, že z malého kluka ještě nevyrostl a hrát si může klidně dál.

Představení, které bude bavit děti, ale také  rodiče. Děti do dvou let mohou na vystoupení bez vstupenky (bez nároku  na vlastní sedadlo), každý jiný návštěvník musí mít platnou vstupenku. Po představení se Michal s dětmi fotí a podepisuje.

Vstupné je 250,- Kč, lístky koupíte ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -