Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřicePrůzkum Dobré místo pro život pokračuje. Do ulic vyrazili tazatelé

Průzkum Dobré místo pro život pokračuje. Do ulic vyrazili tazatelé

Litoměřice – Dotazníkové šetření Dobré místo pro život, které začalo v Litoměřicích v druhé polovině října elektronickou formou, pokračuje nyní přímo v terénu. Právě v těchto dnech můžete v ulicích města potkat tazatele s dotazníky. Pokud vás některý z nich osloví, věnujte mu prosím chvilku svého času.

Průzkum má za cíl zprostředkovat vedení města názory, postoje a preference občanů Litoměřic ve vztahu k jednotlivým tematickým oblastem. Výsledky proto budou pro město nejen „vysvědčením“, ale i významným podkladem pro rozhodování samosprávy o chodu radnice, fungování a dostupnosti služeb i dalším rozvoji města. Okruh otázek je zaměřený například na životní prostředí, kulturní a sportovní vyžití, dopravu, a to i veřejnou, zaměstnanost, dostupnost služeb, bezpečnost a podobně. Část dotazů je standardizovaná, část pak mírně upravena na místní specifika Litoměřic.

„Při dotazníkovém šetření v ulicích Litoměřic se proškolení tazatelé prokážou osvědčením. I nadále probíhá sběr dat i elektronicky formou dotazníkové aplikace,“ informovala Petra Sýkorová z projektu LOKAL (Litoměřice Odpovědně Kvalitně Atraktivně Lidsky).

On-line verzi dotazníku naleznete ZDE

Zpracovatelem průzkumu bude společnost SANEK Ponte. Dotazníkové šetření potrvá do 10. prosince a navazuje na průzkumy z let 2011 a 2017.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Michaela Rozsypalová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -