Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůKulturaNoc lovosických autorů připomene povodně 2002

Noc lovosických autorů připomene povodně 2002

Lovosice – Hudebníci, cestovatelé, fotografové, vinaři, ale i řemeslníci. Ti všichni představí svá díla v rámci druhého ročníku Noci lovosických autorů, jedinečného večera volně navazujícího na řadu úspěšných ročníků Dne lovosických autorů ve Pfannschmidtově vile. Řada umělců z Lovosic a blízkého okolí se představí ve vinném baru Beseda, v Čajovně – Vinotéce Bez názvu a v music baru Cabarét.

Letošní ročník vzpomene výstavou fotografií na ničivé povodně, od kterých v srpnu uběhlo dvacet let. Ta bude k vidění ve vinném baru Beseda, kde dále vystoupí hudební uskupení Oldies Trio 243 a Mladé perspektivní ryby. Součástí bude i ochutnávka gastrospecialit a řízená degustace vín nejen z Lovosicka v režii zkušeného someliéra.

Čajovna nabídne výstavu vodních dýmek s jejich ochutnávkou, dvě cestovatelské přednášky a povídání o stavbě hudebních nástrojů svépomocí i s ukázkami. Závěr akce bude patřit lovosické skupině Vitamín, která vystoupí v music baru Cabarét a vzpomene na zesnulého kapelníka Josefa Černého.

Vstupné na akci je v jednotlivých podnicích dobrovolné, na rockový večer do baru Cabaret pak 100 Kč

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

Autor: Jan Štok

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -