Sobota, 20 dubna, 2024
3.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloDo Lovosic míří hvězdně obsazená komedie „Šest v tom“

Do Lovosic míří hvězdně obsazená komedie „Šest v tom“

Lovosice – Do Centra kultury Lovoš v Lovosicích míří jedna z nejlepších současných komedií – představení „Šest v tom.“ Přijďte do LOVO Divadla! Už ve středu 26. října od 19 hodin. Vstupné je (v předprodeji) 250,- Kč.

Na jevišti uvidíte například Slávka Bouru, Jaroslavu Stránskou, Jaroslava Sypala a Petra Vojnara.

Originální komedie nabitá humorem, přináší nejen mnoho vtipných scén, ale i nečekaný příběh lásky a překvapivý happy-end. Vkusně a nevulgárně zpracované téma uvádí Agentura Snů v české premiéře.

Manželé Rogers a Daisy Braunovi se shodou okolností dostanou do tíživé životní situace. Za každou cenu potřebují peníze, stejně jako jejich rodinný přítel – kameraman Alan Barker. Jak se ale od pomyslného dna odrazit? Přijdou na spásný nápad. Založí si Seznamovací agenturu DAR. 

Lístky na představení koupíte v on-line předprodeji ZDE, k mání jsou také v Informačním centru města Lovosice.

Autor úvodní fotky: Zdeněk Skalička

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -