V roudnické galerii začíná výstava malířů z Akademie třetího věku

0
42

Roudnice nad Labem – Roudnická Galerie moderního umění bude od pondělí 24. října patřit babičkám a dědečkům, kteří rádi malují a chtějí se v tomto oboru dále vzdělávat. V galerii totiž v 17 hodin slavnostně začíná výstava „Parametry krásy.“  Na vernisáž s drobným pohoštěním jste zváni!

Na výstavě „Parametry krásy“ se představí  senioři, kteří v rámci Akademie třetího věku navštěvují roudnický Ateliér Výtvarka a jejich hosté. Vystavené malby vznikaly během tohoto roku a jsou inspirovány především přírodou a jejími drobnými půvaby.

Na výstavě najdete luční květy, krovky brouků, motýlí křídla i okvětí trav.

Výstava bude v roudnické galerii po zahájení až do konce října – tedy do neděle 30. října. Roudnická galerie je otevřena od úterý do neděle – vždy od 10 do 17 hodin. Výstavu Parametry krásy najdete v galerijním foyer.

- Naši partneři -
Předchozí článekV Medvědicích zazpívají místnímu kostelu a představí kalendář
Další článekDo Lovosic míří hvězdně obsazená komedie „Šest v tom“
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno