Sociálně terapeutické dílny pořádají Den otevřených dveří

0
92

Litoměřice – Sociálně terapeutické dílny Cestou integrace otevírají dveře široké veřejnosti a v pondělí 24. října Vám předvedou, co umí. Přijďte na Pekařskou ulici čp. 479/19. Dílny sídlí nad Palačinkárnou v Litoměřicích a mají Vám co nabídnout!

Od 8 do 15 hodin si můžete prohlédnout svíčkařskou, šicí , keramickou, aranžérskou i počítačovou dílnu a zakoupit si výrobky uživatelů. Jedná se o lidi s tělesným nebo mentálním postižením, kterým Sociálně terapeutické dílny umožňují, aby se cítili užitečně.

V rámci Dne otevřených dveří budou mít pro Vás připravenou prodejní výstavu svých výrobků. Aktuálně frčí samozřejmě hlavně dýně – šité i keramické – a svíčky.

Lidé s hendikepem pracují také v Palačinkárně. I ta bude v pondělí pochopitelně otevřena. Tak si tam dejte něco dobrého!

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Pavel Šporcl a jeho modré housle v rámci turné i v Kulturním a konferenčním centru
Další článekPodzimní básnické odpoledne v roudnické galerii tuto sobotu
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno