Pátek, 26 dubna, 2024
15.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkyOdhalte Ztracená zákoutí Terezína!

Odhalte Ztracená zákoutí Terezína!

Terezín – Pevnostní město Terezín v sobě skrývá nespočet tajemství. Odhalte alespoň některá z nich na speciální prohlídce, která se koná tuto neděli 16. října od 13 hodin! Prohlídka trvá 3 – 4 hodiny a ukáže Vám ve městě jinak zcela nepřístupné prostory.

Třeba vojenskou nemocnici, ve které zemřel Gavrilo Princip – politický aktivista, který 28. června 1914 v Sarajevu spáchal atentát na následníka rakousko-uherského trůnu Františka Ferdinanda d’Este. Průvodce Vás vezme i do zapomenutého kinosálu a do podkroví a sklepů vojenských budov.

Sraz zájemců je  na Retranchementu 5, Dukelských hrdinů 43, Terezín – cca 15 minut před zahájením prohlídky. Vstupenky (250,- Kč) se platí až na místě. Přijďte v pohodlné obuvi a v oblečení, u kterého Vám nebude vadit, když se nepatrně zašpiní.

Své místo na prohlídce si předem rezervuje na e-mailu: jan.knobloch@projekt-terezin.cz nebo na telefonním čísle 775 711 881 (vždy od 9 do 17 hodin).

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -