Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Litoměřice
DomůPozvánkyNechte se zkrášlit a přispějte tak na dobrou věc!

Nechte se zkrášlit a přispějte tak na dobrou věc!

Roudnice nad Labem – Víte, že v pondělí 17. října proběhne v Kulturním domě Říp v Roudnici nad Labem v pořadí už sedmý ročník charitativní akce „Krásou pomáháme dětem?“ Přímo v Kulturním domě se od 9 do 19 hodin můžete nechat zkrášlit a svým dobrovolným příspěvkem pomoci dobré věci. Přítomné budou vizážistky, kadeřnice, ale i maséři a manikérky.

Minimální poplatek za službu je 50,- Kč.

Zajištěn je také kulturní program – především hudba a tanec. Vystoupí  například roudničtí muzikanti  Viktorie Červená & Václav Rus nebo místní skupina orientálního tance – studio Caravana. Bude i zumba, módní přehlídky a ukázky pole dance. Všichni vystoupí bez nároku na honorář. Moderuje Vlastimil Čtverák.

Samozřejmostí je občerstvení – káva, zákusky a chlebíčky.

 Veškerý výtěžek poputuje obecně prospěšné společnosti Život dětem na vybavení Kliniky rehabilitace pro děti a dorost v Motole.

Charitativní akce Krásou pomáháme dětem probíhá pod záštitou starosty města Roudnice nad Labem.

Podrobnosti o celé akci najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -