Středa, 24 dubna, 2024
6.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiVinobraní s Linguou

Vinobraní s Linguou

Litoměřice – 17.9. se konalo tradiční litoměřické vinobraní. Mezi podiem a stánky s občerstvením, které se nacházely na prostranství hřiště Zelená oáza v Sovově ulici, nechyběla ani ZŠ a MŠ Lingua Universal.

Již podruhé vedení školy připravilo pro rodiče a děti výukové a zábavné aktivity. Nechyběl stánek s reklamními předměty školy. Bylo možné nakoupit si  batohy, trička a magnetky s logem školy. Zájem byl také o slovníčky a výukové sešity. Pedagogové výukové materiály pro své žáky sami tvoří tak, aby vyhovovaly jejich potřebám. 

I přes nepříznivé dopolední  počasí se nevzdali ani zástupci ze školy ani hosté z řad veřejnosti a vydrželi až do 17 hodin. Poděkování patří p. ředitelce B. Svobodové, všem paním učitelkám a vychovatelkám, které se v sobotním dnu věnovaly dětem a rodičům.

Autor: Irena Tvrzníková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -