Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceŘíjnové Dny zdraví v Litoměřicích nabídnou i plavání zdarma

Říjnové Dny zdraví v Litoměřicích nabídnou i plavání zdarma

Litoměřice – Po celý říjen se bude v Litoměřicích konat každoroční kampaň Dny zdraví. Zdarma nabídnou například plavání v krytém bazénu, kruhové tréninky s fitness trenérem, skupinová běhání pro začátečníky i pokročilé, cvičení pro děti a mnoho dalšího.

Nedílnou součástí kampaně, která startuje už v sobotu 1. října, budou také přednášky a besedy zaměřené na zdraví těla a psychiky. Ve středu 12. října před městským infocentrem proběhne Jablíčkový den. Ten se zaměřuje na metody samovyšetření prsou a předcházení možnému nádorovému onemocnění.

Bezplatné vstupy do krytého plaveckého bazénu budou v rámci kampaně možné v pátek 7. října od 19 do 20 hodin, v neděli 16. října od 10 do 12 hodin, v úterý 18. října od 14 do 16 hodin a v neděli 30. října od 10 do 12 hodin.

„Kampaň Dny zdraví pořádáme s cílem upozornit na důležitost prevence a zdravý životní styl. Do nabízených aktivit se může zapojit široká veřejnost, která tím získá i možnost vyzkoušet si něco nového,“ uvedla vedoucí Odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Litoměřicích Renáta Jurková.

Program Dnů zdraví najdete ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -