Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyZažijte Roudnici jinak už tuto sobotu!

Zažijte Roudnici jinak už tuto sobotu!

Roudnice nad Labem – Roudnice nad Labem má před sebou největší sousedský piknik roku – akci Zažít Roudnici jinak. Koná se už tuto sobotu 17. září – tradičně přímo v ulicích města. Letos se bude piknikovat v okolí roudnického zámku.

Zatímco dopoledne se Vám předvedou třeba místní mažoretky a taneční skupiny, odpoledne si můžete užít živou hudbu různých žánrů – od tradičních lidovek až po našlapaný pop a rock. Program začíná v 10.30 a potrvá až do pozdního večera.

Přímo v ulicích města se předvedou mažoretky, romská taneční skupina Somnakune Čerhaja, roudnické Taneční studio Sanny a mnoho dalších. Hrát a zpívat bude kapela Vynález zkázy, Ambiam, nebo novopečená Roudničanda Eliška Kopáčková.

Piknikové deky a kelímek na pití s sebou! A nezapomeňte, že se můžete zúčastnit soutěže o nejlepší domácí chléb.  O soutěži jsme psali ZDE. Vámi upečený bochník chleba, se kterým chcete soutěžit, přineste mezi 10. – 12. hodinou do infostánku akce Zažít Roudnici jinak, který najdete u vrat do roudnického zámku.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -