Neděle, 28 dubna, 2024
17.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKam na Novoroční výstup?

Kam na Novoroční výstup?

Litoměřicko – Na Nový rok nemusíte sedět doma! Případnou kocovinu zkuste  setřást v přírodě, na čerstvém vzduchu a s dobrou náladou. Na Litoměřicku bude i letos kam jít!

Vyšlápnout si můžete třeba na Radobýl. Každoroční Novoroční výstup pořádá Klub  českých turistů Litoměřice. Pokud dorazíte na vrchol v čase od 9 do 13 hodin, dostanete pamětní list. Výstup se koná už po sedmapadesáté. Více informací ZDE.

Prvního ledna roku 2022 si můžete také vyšlápnout na Lovoš. Vyrazit můžete kdykoliv v době od 7 do 16 hodin, sraz je u chaty na Lovoši. Čekat na Vás bude pamětní list a (pokud vyjde počasí) také výhledy do okolní krajiny. Více informací TADY.

Vyzkoušet můžete také Milešovku, nebo monumentální Bořeň – vrch v Bílině. Přibližně osmikilometrový okruh začněpozte už od lázní Kyselka a dále po zelené na vrchol a okruhem zpět.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -