Pátek, 3 května, 2024
17.6 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceLITOMĚŘICE: V Jezuitské funguje cvičení pro malé děti HOPík gym

LITOMĚŘICE: V Jezuitské funguje cvičení pro malé děti HOPík gym

Cvičení pro rodiče s dětmi do 3 let v Litoměřicích

V průběhu července jsme otevřeli v Litoměřicích tělocvičnu pro děti do 3 let. Cvičení podporuje nejen pohybový, ale i sociální a rozumový vývoj dítěte. Děti si postupně zvykají na kolektiv vrstevníků, jsou rozděleny dle věku a aktuálních pohybových dovedností. Dbáme na zdravotní hledisko všech aktivit, prostory gymu jsou bezpečné a nově vybavené.

Jak začít

Uvědomujeme si, že pohyb je pro malé děti klíčový z hlediska jejich správného psychomotorického vývoje. Proto se u nich snažíme rozvíjet pohybové návyky, podpořit koordinaci celého těla a rovnováhu. Podporujeme lezení, chůzi a tím i celý psychický vývoj.

Děti mají možnost se navzájem seznámit, najít nové parťáky a parťačky na hraní a zlepšit své sociální dovednosti v rámci skupiny.

Chceme, aby cvičení děti bavilo a aby odcházely s úsměvem na tváři. Proto se snažíme program přizpůsobit individuálním potřebám každého dítěte.

Zápis na lekce

Zápis na jednorázové lekce probíhá prostřednictvím aplikace Týmuj. Tato jednoduchá aplikace zajišťuje po registraci, snadné přihlášení/odhlášení z lekcí pomocí jednoho kliku. Rodiče tak nemusí řešit omluvy v případě, že by nemohli dorazit. V aplikaci je rovněž k dispozici chat, který slouží ke komunikaci s lektorkou, ale i s ostatními rodiči mezi sebou. Více info naleznete na našich facebookových a webových stránkách, které průběžně aktualizujeme.

Celý článek si můžete přečíst v inzertním PDF

Kde nás najdete:

HOPík gym – budova České pojišťovny

Jezuitská 237/7, 412 01 Litoměřice

Tel.: 777 806 922

FB stránky: hopikgym

E-mail: telocvicnajezuitska@gmail.
com

Webové stránky: www.hopikgym.cz

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -