FOTOGALERIE: Jarmark politických stran na tržnici

0
150

Litoměřice – V sobotu 3. září se na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích konal Jarmark politických stran. Pozvání na neformální setkání s veřejností přijala polovina do městského zastupitelstva kandidujících uskupení. Politici mohli změřit síly na veslařských trenažérech a představili veřejnosti své vize a plány.

„Každá taková akce pomáhá ukázat, že s politiky se dá normálně mluvit. Před dvanácti lety jsem to zkusil velkým fotbalovým turnajem. Teď jarmarkem na tržnici. Pozvání přijalo 5 z 9 pozvaných zástupců kandidujících uskupení. Ostatním se nechtělo nebo na své kandidátce nenašli čtyři odvážné, kteří by si zkusili třeba veslařský trenažér nebo složit bylinkovou bedýnku,“ uvedl Jan Dostal, organizátor a lídr kandidátky Severočeši Litoměřice.

- Naši partneři -
Předchozí článekFOTOGALERIE: Kalvárie Ostré hostila festival Na schodech
Další článekGastrocentrum Pohoda tento týden nabízí třeba palačinky nebo řízek
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno