Dům dětí a mládeže Rozmarýn pořádá Den otevřených dveří

0
201

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích pořádá v úterý 6. září DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Akce proběhne tradičně na zahradě Domu dětí a mládeže, kde budou nejen zástupci volnočasových aktivit, ale také zábavná stanoviště pro děti.

Den otevřených dveří bude probíhat od 15.30 do 18 hodin. Na akci bude možné se do kroužků rovnou zapsat. Můžete se také pracovníků DDM zeptat na všechno, co Vás v souvislosti s volnočasovými kroužky zajímá.

Nabídka litoměřického Domu dětí a mládeže Rozmarýn je i v letošním školním roce bohatá. Na výběr jsou sportovní, rukodělné, přírodovědné i výtvarné kroužky. Některé kroužky Rozmarýn nabízí i předškolním dětem.

Ani letos  v nabídce nechybí evergreeny volného času – míčovky, kroužek in-line bruslení, rybářský kroužek, kroužek včelařů, kroužek deskových her, keramika, kytara, mažoretky a spousta dalších.

Na kompletní nabídku se můžete podívat ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Katedrálu sv. Štěpána rozezněla Ave Maria
Další článekLitoměřický hrad hostí výstavu „Doteky kontemplace“
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno