Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.6 C
Litoměřice
DomůObceLibochovicePurkyňovy slavnosti tuto neděli v Libochovicích zabaví celou rodinu

Purkyňovy slavnosti tuto neděli v Libochovicích zabaví celou rodinu

Libochovice – Přijďte na Státní zámek Libochovice oslavit 235. výročí narození Jana Evangelisty Purkyně! Už tuto neděli 4. září od 13 hodin! Čeká na Vás bohatý program pod širým nebem – celá akce se uskuteční pod zámeckou zahradou. Vyzkoušíte si třeba výrobu zlata, můžete si prohlédnout výstavu minerálů nebo si zkuste práci na hrnčířském kruhu.

Na akci dorazí živá zvířátka z Adélčina dvorečku, bude řemeslný jarmark, ukázky čínského cvičení Čchi-kung (které si můžete i sami vyzkoušet) a výborné občerstvení. K tomu všemu zahraje  OLDIES TRIO ve složení: Jiří Kudrman – saxofon (Orchestry Karla Vlacha, Ferdinanda Havlíka a Felixe Slováčka), Jiří Čech (klávesy) a Milan Gábor (housle).

Slavností se zúčastní i Rádoby divadlo Klapý, které do Libochovic přiveze komedii s názvem „Bulšit aneb Podezřelý analfabet.“ Soubor bude hrát od 18 hodin. Následuje taneční zábava s kapelou No Headache a ve 22 hodin letní kino. Promítat se bude česká filmová klasika – Jára Cimrman ležící, spící. Chybět nebude ani překrásný videomaping o životě a díle Jana Evangelisty Purkyně z roku 2019.

VSTUPNÉ NA AKCI je ZDARMA.

UDÁLOST NA FACEBOOKU najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -