Pátek, 19 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyLovosice se chystají na Házenkářský festival i otvírák sezóny

Lovosice se chystají na Házenkářský festival i otvírák sezóny

Lovosice – Letní prázdniny sprintují do cíle a spěchají tak velmi rychle ke svému úplnému konci. Děti znovu čeká návrat do školních lavic a mladí házenkáři se chystají na Házenkářský festival, který proběhne od pátku 2. září do neděle 4. září 2022 stejně jako v předchozích letech v Lovosicích.

9. ročníku tohoto mládežnického turnaje se zúčastní dvaasedmdesát týmů z Česka, Slovenska a Německa. Po dvou těžkých letech bude kapacita zase zcela zaplněná. V kategorii minižáci, ročníky 2012 a mladší, (4 +1) čtyřiadvacet, v mladších žácích (2011 a 2010) čtyřiadvacet a v kategorii starší žáci (2009 a 2008) také čtyřiadvacet. Hrát se bude nejen v hale Chemik, ale i v hale U Přívozu, v nafukovací hale vedle Sportovní haly Chemik, na umělé trávě vedle plaveckého bazénu a na zimním stadionu Lovosice. Turnaj pro tři věkové kategorie je pro letošní rok znovu tím vůbec největším v České republice.

Program:

Pátek 2. září 2022:

Dopoledne: příjezd týmů, akreditace u zimního stadionu.

10.00 až 18.00 hodin: zápasy ve skupinách.

18.00 až 20.00 hodin: Kangoo jumping na parkovišti u zimního stadionu.

19.30 hodin: živá hudba v prostoru u zimního stadionu.

20.15 hodin: promítání filmu pro účastníky v hale Chemik.

Sobota 3. září 2022:

8.00 až 17.00 hodin: zápasy ve skupinách + zápasy v hlavní fázi turnaje.

16.30 až 18.30 hodin: Kangoo jumping na parkovišti u zimního stadionu.

19.00 hodin: utkání STABAG RAIL extraligy HK FCC Město Lovosice – Talent tým Plzeňského kraje.

Bezprostředně po extraligovém utkání slavnostní ohňostroj Házenkářského festivalu 2022.

Po ohňostroji pokračuje večerní afterparty s hudebním doprovodem.

Neděle 4. září 2022:

8.00 až 15.00 hodin: utkání finálové fáze, utkání o umístění.

Vyhlášení výsledků kategorie minižáků na umělé trávě.

Vyhlášení výsledků kategorií mladších a starších žáků před zimním stadionem.

Účastníci turnaje:

Minižáci:

Skupina A: HK FCC Město Lovosice 1, TJ Sokol Velké Meziříčí 1, TJ Sokol Úvaly, TJ Sokol Praha Vršovice 1, TJ Lokomotiva Česká Lípa, HC Elbflorenz 2006 e.V. 2.

Skupina B: HK FCC Město Lovosice 2, HSK Tygři Ústí nad Labem, TJ Lokomotiva České Budějovice, LIONS Hostivice 1, TJ Sokol Kostelec nad Labem 1, TJ JM Chodov.

Skupina C: HBC Jičín 1, TJ Sokol Praha Vršovice 2, TJ Sokol Velké Meziříčí 2, HSK Legends Šaľa, TJ Sokol Kostelec nad Labem 2, TJ Slavoj Děčín.

Skupina D: HC Elbflorenz 2006 e.V. 1, HC Dukla Praha, Házená Rokycany, LIONS Hostivice 2, HBC Jičín 2, TJ Lokomotiva Louny.

Mladší žáci:

Skupina A: HK FCC Město Lovosice 1, TJ Sokol Praha Vršovice 1, HC Elbflorenz 2006 e.V. 2, TJ Sokol Kostelec nad Labem, TJ Sokol Velké Meziříčí, TJ JM Chodov.

Skupina B: T.J. Sokol Centrum Haná, TJ Spartak Příbram, TJ Lokomotiva Louny, TJ Sokol Úvaly 2, LIONS Hostivice, TJ Slavoj Děčín.

Skupina C: HC Dukla Praha, TJ Sokol Praha Vršovice 2, TJ Sokol Telnice, HK Baník Most, TJ Sokol Úvaly 1, Házená Rokycany.

Skupina D: HC Elbflorenz 2006 e.V. 1, HSK Tygři Ústí nad Labem, TJ ELP Jablonec nad Nisou, SK HFP Prostějov, HCB Karviná, HK FCC Město Lovosice 2.

Starší žáci:

Skupina A: HK FCC Město Lovosice 1, SK HFP Prostějov, HCB Karviná, TJ Sokol Úvaly 2, TJ JM Chodov, TJ Sokol Praha Vršovice.

Skupina B: HC Dukla Praha 1, HK FCC Město Lovosice 2, TJ Velké Meziříčí, TJ Sokol Horka nad Moravou, TJ Náchod, T.J. Sokol Centrum Haná.

Skupina C: HC Elbflorenz Dresden, HC Dukla Praha 2, TJ Lokomotiva Louny, TJ ELP Jablonec nad Nisou, TJ Sokol Úvaly 1, HBC Olomouc.

Skupina D: BSV Magdeburg 93, TJ Lokomotiva České Budějovice, LIONS Hostivice, TJ Cement Hranice, HSK Legends Šaľa, TJ Slavoj Děčín.

Na účastníky čeká po dvou chudších letech znovu bohatý program. Chybět nebude tradiční ohňostroj a bonusové extraligové utkání Lovců s celkem Talent tým Plzeňského kraje na zimním stadionu, kde jsou přípravy v plném proudu. Přijďte podpořit tyto mladé hráče a třeba uvidíte v akci nějakého budoucího extraligového hráče, nebo dokonce reprezentanta.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -