Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoLetní kino v Litoměřicích vyhlásilo veřejnou sbírku na nový projektor

Letní kino v Litoměřicích vyhlásilo veřejnou sbírku na nový projektor

Litoměřice – Už celé  čtvrtstoletí funguje v Litoměřicích na Střeleckém ostrově letní kino. Letos v červenci ovšem nečekaně přestal fungovat projektor, na kterém promítá. Zapsaný spolek Kinoklub Ostrov, který letní kino v Litoměřicích provozuje, proto vyhlásil veřejnou sbírku na nový.  Aktuálně promítá na vypůjčeném zařízení.

„Chceme ještě letos zakoupit nový laserový projektor i se speciálním objektivem na projekce v letním kině. Jde o velkou investici, na kterou naše vlastní finanční prostředky nestačí. Věříme, že se v tuhle kritickou chvíli můžeme obrátit na naše stávající i budoucí diváky a příznivce kultury a komunitního života nejen v Litoměřicích, aby spolu s námi spojili síly,“ uvádí Kinoklub Ostrov ke sbírce.

Sbírku můžete podpořit kliknutím ZDE.

Letní kino bude (i kvůli sbírce) promítat až do konce září. Sezónu zakončí speciální projekce 8. října. Ta bude pro všechny přispěvovatele do sbírky zcela zdarma – jako symbolické poděkování.

Podpořte partu nadšenců, kteří mají letní kino v pronájmu od města Litoměřice a pomozte letní kino zachovat!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -