Čtvrtek, 25 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůObceLibochoviceLIBOCHOVICE: Do města se po dvou letech vrátila Svatovavřinecká pouť

LIBOCHOVICE: Do města se po dvou letech vrátila Svatovavřinecká pouť

VIDEO: Atrakce, spousta stánků a také živá hudba. V Libochovicích po dvou letech prožitých ve stínu covidu konečně mohli obnovit zdejší vyhlášenou Svatovavřineckou pouť. Akcí žilo doslova celé město. Zatímco atrakce našly útočiště v parku, na náměstí čekala na návštěvníky živá hudba a plejáda stánků s typickým pouťovým zbožím a cukrovinkami. V pátek a v sobotu se navíc na fotbalovém hřišti konal Jámafest, hudební akce v režii fotbalistů, která vznikla v covidové době.
Zapojili se i místní chovatelé papoušků a drobného zvířectva. Opeřenci byli celý víkend k vidění v zámeckém skleníku. Lidé je sem chodili nejen obdivovat, ale také se radili s chovateli a odnášeli si přírůstky do vlastních chovů. Další akce, která se v areálu libochovického zámku bude konat, sice nezaplní skleník, ale bude neméně velkolepá.
Nejbližší akce, která se bude v Libochovicích konat, proběhne v neděli 28. srpna. Na fotbalovém hřišti se děti mohou stylově rozloučit s prázdninami. Od 14 hodin budou soutěže, malování na obličej a v případě hezkého počasí také oblíbené letadlo shazující z nebe bonbóny.

- Naši partneři -
Petra Čudová
Petra Čudová
Kamera, reportérská činnost a střih reportáží Regionální televize Ústecka a KTV Štětí.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -