Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10.5 C
Litoměřice
DomůSportFotbalDo Malých Žernosek si přijede fotbal zahrát Jan Koller

Do Malých Žernosek si přijede fotbal zahrát Jan Koller

Malé Žernoseky – SK Sokol Malé Žernoseky má za sebou jednu z nejhorších sezón, která pro ně skončila sestupem z okresního přeboru. Přesto tento klub na své příznivce nezapomíná ani během letních prázdnin.

V pátek 22. července 2022 přivítá Stará garda Sokola Malé Žernoseky Starou gardu AFK Smetanova Lhota, v jejímž dresu nastoupí legendární kanonýr Jan Koller, jenž oblékl dres reprezentačního A mužstva České republiky jedenadevadesátkrát a zaznamenal úctyhodných pětapadesát branek.

V roce 1999 získal ocenění Fotbalista roku a v roce 2000 se stal držitelem Zlaté kopačky Belgie, určené pro nejlepšího fotbalistu belgické ligy. 

Pátek 22. července 2022 – 17.30 hodin:
Stará garda SK Sokol Malé Žernoseky – Stará garda AFK Smetanova Lhota

Dobrou a potěšitelnou zprávou je, že je vstupné dobrovolné. Všichni jsou srdečně zváni, aby přišli a prožili parádní den.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora:vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků najdete ZDE.

Úvodní fotografie: Lucie Mužíková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -