Pátek, 19 dubna, 2024
7.5 C
Litoměřice
DomůSportFotbalTJ Sokol Hoštka tuto sobotu slaví 90. narozeniny

TJ Sokol Hoštka tuto sobotu slaví 90. narozeniny

Hoštka – V sobotu 23. července 2022 se mezi devadesátileté čilé a aktivní fotbalové kmety definitivně zařadí i TJ Sokol Hoštka, který se v nové sezóně představí v okresním přeboru. Celodenní oslava tohoto významného jubilea začíná v 10.00 hodin na místním fotbalovém hřišti a připraven je bohatý program, který určitě potěší děti i dospělé.

Vrcholem bude souboj Sokola Hoštka A s All Stars teamem – výběrem hvězd, za který pravidelně nastupují Jiří Novotný, Václav Koloušek, Jiří Jeslínek, Michal Horňák, Luděk Ztracený, ale i Jan Koller, Martin Müller, Radek Šírl, Milan Fukal, Radek Divecký, Libor Sionko, Jiří Štajner, Jiří Jarošík, Jan Klíma, Dominik Hašek, Jaroslav Černý, Patrik Berger, Josef Chovanec, Daniel Zítka, Tomáš Poštulka, Pavel Verbíř, Antonín Panenka, František Straka, Ivan Hašek, Pavel Kuka a mnozí další.

Program:
10.00 hodin: zápas přípravky
14.00 hodin: TJ Sokol Hoštka A – All Stars team – výběr hvězd
16.00 hodin: zápas Staré gardy
18.00 hodin: podvečerní zábava s kapelou Impulz

Dobrou zprávou je ta, že je vstupné dobrovolné. Po celý den bude vzorně postaráno i o chuťové buňky všech přítomných mlsných jazýčků i o pitný režim, takže se nikdo nemusí bát, že by jakkoliv strádal. Přípravy jsou v plném proudu. Nezbývá než klubu popřát hodně štěstí a úspěchů do dalších let.

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků a informací je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -