Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiFOTOGALERIE: Příměstský tábor v litoměřickém divadle

FOTOGALERIE: Příměstský tábor v litoměřickém divadle

Litoměřice – Od 11. do 15. června probíhal v Divadle K. H. Máchy v Litoměřicích šestý ročník příměstského divadelního tábora.

Tento tábor s názvem Hercem snadno a rychle pořádala letos podruhé agentura Bezva parta pod hlavní taktovkou Mgr. Terezy Rozmarové, která této krásné akci vdechla život v litoměřickém divadle již pošesté.

Tábor probíhal od pondělí do pátku vždy od 8 do 16 hodin a zúčastnilo se ho celkem 20 dětí ve věku 8-14 let. Hlavní vedoucí Tereza Rozmarová uvedla, že letos měla akce rekordní počet návštěvníků a všechny děti i lektoři si to náležitě užili.

Herecký týden plný herecké a hlasové práce, pohybu a zábavy vyvrcholil v pátek odpoledne závěrečným představením pro veřejnost. Jeho tématem byly rozdíly mezi divadelním a filmovým herectvím s důrazem na reklamy a reportáže. Úspěšnost tohoto počinu dokazoval bouřlivý potlesk, kterým byly děti na děkovačce v divadle odměněny.

„Jsem na děti nesmírně hrdá. Odvedly během týdne obrovský kus práce. Z jejich spokojených tváří na konci tábora budu žít po zbytek léta.“ dodala Tereza.

Akce se konala za podpory Městských kulturních zařízení v Litoměřicích, která pro tábor poskytují prostory divadla.

Text a foto: KAREL PECH

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -