Úterý, 7 května, 2024
10.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceDeutschklub věnoval 24.500,- Kč Centru pro náhradní rodinnou péči

Deutschklub věnoval 24.500,- Kč Centru pro náhradní rodinnou péči

Litoměřice – Scházejí se pravidelně každou středu dopoledne v Knihovně Karla Hynka Máchy v Litoměřicích a povídají si německy na různá témata. Lektorka Hana Pavlištová přitom pracuje bez nároku na honorář a veškerý výtěžek z těchto setkání jde na dobrou věc. Třeba na konto Centra pro náhradní rodinnou péči.

Výtěžek za první pololetí „šprechtění“ byl Centru pro náhradní rodinnou péči předán před několika dny. Celkem 24.500,- Kč. Částka bude použita na celoroční doučování dětí v náhradní rodinné péči. Suma pokryje doučování pěti dětem.

„Děkujeme moc za podporu a příjemné setkání při předání daru, na kterém se rozproudila živá debata o problematice náhradní rodinné péče a možnostech pomoci dětem, které nemohou vyrůstat ve svých biologických rodinách. Děkujeme členům klubu za zájem o osudy těchto dětí,“ uvedla Margita Šantavá, ředitelka Centra pro náhradní rodinnou péči.

Chcete se k Deutschklubu přidat? Na tom, jaká je úroveň Vašich znalostí, až tak nezáleží. Každý mluví, jak nejlépe umí. Účastnický poplatek (který jde celý na dobrou věc) činí 100,- Kč, setkání trvá šedesát minut.

Pro více informací kontaktujte Hanu Pavlištovou. Telefonní číslo 604 220 488, nebo e-mail hahalkova@gmail.com.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -