Středa, 24 dubna, 2024
3 C
Litoměřice
DomůKulturaKinoDo Kina Máj přijede režisér a herci muzikálu „Andílci za školou“

Do Kina Máj přijede režisér a herci muzikálu „Andílci za školou“

Litoměřice – Litoměřické Kino Máj tuto neděli  19. června v 17.30 uvede rodinný muzikál s hudbou Michala Davida – Andílci za školou. Projekci bude předcházet beseda s tvůrci!

Účast přislíbil například režisér muzikálu Jan Lengyel, Nelly Rehorova, Vojtěch Drahokoupil nebo mladá nadějná zpěvačka Eva Matějovská.

Nenechte si to ujít! Bude to stát za to. Lístky se dají koupit ZDE.

Tvůrci filmu se dle svých slov rozhodli „zaplnit díru na trhu“ a stvořili muzikál pro teenagery, což je v Česku zatím nedostatkové zboží. Na plátně se objeví první láska, trable s učiteli i přemýšlení, co si vezmete do školy na sebe…

Film nadchne především dospívající, určen je primárně pro žáky základní školy (a jejich rodiče). Pokud jde o obsazení, uvidíte například Sabinu Laurinovou, Josefa Vojtka nebo Petra Koláře.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -