Pátek, 26 dubna, 2024
3.4 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiLetní kino v Litoměřicích zahájí sezónu festivalem pro celou rodinu

Letní kino v Litoměřicích zahájí sezónu festivalem pro celou rodinu

Litoměřice – Letní kino na Střeleckém ostrově v Litoměřicích zahajuje sezónu! První letošní projekci pod širým nebem si můžete užít tuto sobotu 28. května. Promítat se bude životopisné drama „Zátopek“ režiséra Davida Ondříčka. Projekce začíná zhruba ve 21.15. Ovšem než k ní dojde, můžete si u letního kina užít festival pro celou rodinu. Ten začíná v 15 hodin.

Připraveno bude tradičně tržiště neziskových organizací – svůj stánek postaví například Hospic sv. Štěpána, litoměřická Diakonie, Svobodná základní škola, Charita Litoměřice nebo komunitní centrum KRA pro rodiče s malými dětmi.

V 16.30 začne divadelní představení pro děti i dospělé – Klaun Pingu. Pohádka je vhodná pro diváky od tří let. Komedie se nechává volně inspirovat slavným večerníčkem o tučňákovi Pingu. Přistihneme ho v domácím iglú jen s maminkou, neboť taťka s bráškou odjeli za dědou. Nezbedný synáček v drsné krajině sněhu, ledu zlobí a zlobí nebohou mamku. Klaunerií a skopičinami zkouší její trpělivost, ale také lásku, neb každá lumpárna končí v jejím objetí!

Na festivalu s názvem „Veselý ostrov – naše radost“ se bude také hrát ping pong pod širým nebem a zajištěno je občerstvení.

Vstupné zdarma! Akce se koná za podpory Zdravého města Litoměřice.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -