Neděle, 5 května, 2024
18.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceMládežnická ulice v Litoměřicích dnes otevřena dopravě

Mládežnická ulice v Litoměřicích dnes otevřena dopravě

Litoměřice – Pro řidiče i obyvatele Cihelny máme dobrou zprávu. O více než měsíc se podařilo urychlit rekonstrukci Mládežnické ulice. Místo na konci června byla pro běžný provoz otevřena již DNES ráno.

„Cílem rekonstrukce bylo kromě obnovení asfaltového povrchu a nových obrubníků i rozšíření komunikace a vytvoření nových parkovacích míst. Celkem vzniklo 25 nových míst,“ informoval Petr Kurc, vedoucí střediska údržby komunikací, které zajišťovalo součinnost s dodavateli stavby. Dobrá práce v organizaci dodavatelů a řízení střediska tak významně přispěly ke zkrácení termínu. Zároveň byly vybudovány nové chodníky, opravena dešťová kanalizace, vpusti a šachty.

Jako další přijde na řadu oprava povrchu Žernosecké ulice. O termínu zahájení prací budeme informovat. Opravy výtluků probíhají tento týden pracovníky Technických služeb města v Teplické ulici.

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

Autor: Eva Břeňová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -