Neděle, 28 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkyVysoká škola aplikované psychologie zve na „Den otevřených oken“

Vysoká škola aplikované psychologie zve na „Den otevřených oken“

Terezín – Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně pořádá ve středu 4. května „Den otevřených oken.“ Jedná se o on-line setkání s potenciálními zájemci o studium, které absolvujete z pohodlí domova. Hodina informací začíná v 18.30.

Chcete-li se této akce zúčastnit, registrujte se ZDE.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je TADY.

Vysoká škola aplikované psychologie zájemcům nabízí obor Personální a interkulturní management. Chcete-li studovat psychologii, a bojíte se obrovského zájmu na vysokých školách, využijte tuto alternativu. Studium je bakalářské tříleté a můžete ho studovat v denní i kombinované (dálkové) formě.

Další předností Vysoké školy aplikované psychologie je individuální přístup a zaměření na praxi, což zvyšuje možnosti uplatnění absolventů na trhu práce. Studenti během studia projdou celou řadou stáží a praxí a mají možnost navázat mnoho kontaktů.

Potřeba odborníků se širokými znalostmi a dovednostmi z aplikované psychologie a managementu stále stoupá. Studium otevírá možnosti i těm, kteří budou připraveni na mezinárodní spolupráci ve firmách exportujících a importujících do a z odlišného kulturního prostředí a působení v nadnárodních společnostech a institucích.

Absolventi Vysoké školy aplikované psychologie jsou odborníci a vedení lidí, jsou to schopní a úspěšní manažeři i poradci a podnikatelé.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -