Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiJarní otevírání Labské stezky nabídne spoustu zábavy dětem i dospělým!

Jarní otevírání Labské stezky nabídne spoustu zábavy dětem i dospělým!

Velké Žernoseky – Nenechte si ujít letošní Jarní odemykání Labské stezky! Proběhne už tuto sobotu 9. dubna a zdaleka nebude jen pro cyklisty. Akce se koná ve Velkých Žernosekách, v parku inspirace, který najdete v bezprostřední blízkosti cyklostezky. Program pro děti i dospělé bude připraven od 10 do 15 hodin.

Celá akce startuje už ráno společnou cyklojízdou z Litoměřic do Velkých Žernosek. Vhodné i pro nejmenší cyklisty! Začátek v 9.30 hodin u litoměřické cyklověže. Na místě bude koordinátor z Destinační agentury České středohoří. Následně pojedou všichni společně do Velkých Žernosek k Parku inspirace – v cíli bude připraven velký zámek s klíčem. To aby Odemykání Labské stezky bylo opravdové.

A pokud si na kolo netroufáte, využijte vláček! Jezdit bude z Litoměřic do Parku inspirace a zase zpátky. Ten první do Velkých Žernosek jede už v 9.15, další v 11.15 a ve 13.15 hodin.

V Parku inspirace na Vás bude čekat soutěžní stezka s úkoly za jejichž splnění dostanete drobné dárky. Lákadlem je i 3D naučná cyklostezka. Ve 13 hodin zahraje Štěpánčino divadélko.

K dispozici bude stánek Destinační agentury České středohoří, ze kterého si můžete odnést spoustu map a tiskovin pro své letošní letní výlety.

UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -