Neděle, 5 května, 2024
10.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiAprílový koncert ZUŠ Lovosice pomůže ukrajinským dětem

Aprílový koncert ZUŠ Lovosice pomůže ukrajinským dětem

Lovosice –  Také Základní umělecká škola Lovosice stojí za Ukrajinou a bude pomáhat. Buďte u toho a přispějte na dobrou věc! Už ve čtvrtek 7. dubna v LOVO Divadle Centra kultury Lovoš. Koncert začíná v 17 hodin a celý jeho výtěžek bude věnován Nadaci Naše dítě  na projekt „Pomoc pro děti z Ukrajiny.“

Peníze budou použity na dlouhodobou pomoc dětem, které musely opustit svou rodnou zemi vlivem válečného konfliktu. Nadace je poskytne na zajištění školní docházky, volnočasové kroužky, školní výlety nebo dětské tábory.

ZUŠ Lovosice dětem z Ukrajiny pomáhá dlouhodobě. V březnu zorganizovala vlastní sbírku, ve které se podařilo vybrat 9 769,- Kč. Tyto peníze ZUŠka  zaslala již zmíněné Nadaci Naše dítě.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -