Sobota, 27 dubna, 2024
18.1 C
Litoměřice
DomůKulturaVýstava kraslic v Libotenicích už tento víkend!

Výstava kraslic v Libotenicích už tento víkend!

Libotenice – Přijďte si pro velikonoční inspiraci a načerpejte atmosféru svátků jara! Už tento víkend 9. a 10. dubna v Kulturním domě v Libotenicích proběhne Výstava kraslic. Po oba dny bude výstava probíhat od 10 do 16 hodin.

Můžete se těšit na více než tisíc kusů kraslic od maléreček z celé republiky. Bude i doprovodný program – ukázky paličkování, ukázky malování kraslic, ukázky zpracování ovčí vlny a malování perníčků.

Součástí akce je tvořivá dílnička pro děti. Na místě si budete moci také zakoupit krásné velikonoční suvenýry a to včetně kraslic a panenek z kukuřičného šustí.

Výstavu pořádá Asociace malířů a malířek kraslic České republiky, která v Libotenicích sídlí. Akce se koná každé dva roky.

- Naši partneři -
Předchozí článek
Další článek
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -