Pátek, 29 března, 2024
16.7 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiTržnice Zahrady Čech bude i s velikonoční nadílkou

Tržnice Zahrady Čech bude i s velikonoční nadílkou

Litoměřice – Tržnice Zahrady Čech se blíží mílovými kroky. Její 34. ročník startuje už ve středu 6. dubna a potrvá až do neděle. Litoměřické výstaviště se při té příležitosti zahalí do veselých barev a návštěvníkům přinese mnoho inspirace. I té velikonoční.

Důkazem toho je pavilon A, který nabídne doslova ochutnávku jara.  Těšit se můžete na proutěné zboží,  jarní dekorace, perníčky, velikonoční věnce a košíky a mnoho dalších lákadel.

O víkendu bude u hlavního pódia navíc probíhat doprovodný velikonoční program. Od 11 do 15 hodin si můžete vyzkoušet pletení pomlázek, malování kraslic nebo třeba zdobení perníčků.

Tržnice Zahrady Čech je jarní výstava, která cílí na všechny zahradníky, zahrádkáře, chalupáře, kutily a milovníky přírody. Na litoměřickém výstavišti bude probíhat pět dní, vždy od 9 do 17 hodin.

Návštěvníci v areálu seženou sadbu – cibuloviny, trvalky, okrasné trávy i řezané květiny. Chybět nebudou ani hnojiva, postřiky, zahradní technika, zahradní nábytek a mnoho dalšího. Přijďte například omrknout skleníky, ať jste na nadcházející jarní sezónu vybaveni.

Lístky si na Tržnici Zahrady Čech si kupte dopředu, ať se vyhnete frontám. Navíc ušetříte!

Předprodej probíhá z pohodlí domova – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -