Středa, 24 dubna, 2024
3.9 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceCykloprůvodce po Labské stezce na rok 2022 už je k dispozici!

Cykloprůvodce po Labské stezce na rok 2022 už je k dispozici!

Litoměřicko – Chystáte se strávit letošní dovolenou v cyklistickém sedle na Labské stezce?  V tom případě by Vám v batohu nebo v brašně určitě neměl chybět Cykloprůvodce Labská stezka 2022.

Tištěná verze příručky byla slavnostně pokřtěna před několika dny na pražském veletrhu cestovního ruchu Holiday World. A je jisté, že ani letošní Cykloprůvodce, kterého dostanete zdarma, nezklame.

Příručka je jako obvykle dvojjazyčná – česko-neměcká.

„V brožuře naleznete orientační mapy jednotlivých úseků stezky, které vám poskytnou informace o tom, v jakém místě se právě nacházíte a dále tipy na hlavní atrakce podél Labské stezky, lodní spojení, přívozy, seznam cykloservisů a řadu dalších. Osvědčený formát 21×15 umocňuje praktičnost průvodce, který je pro příznivce cyklistiky po Labské stezce připraven ve všech turistických informačních centrech na Labi a v zařízeních s certifikací Cyklisté vítáni podél Labe,“ uvedl Jiří Řehák, náměstek hejtmana Ústeckého kraje pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch.

Cykloprůvodce Labská stezka 2022 vydává Ústecký kraj ve spolupráci s Nadací Partnerství. Brožuru si můžete i objednat  z pohodlí domova – stačí kliknout ZDE.  Zaplatíte pouze poštovné a balné.

Ke stažení je Cykloprůvodce ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -