Pátek, 26 dubna, 2024
1.9 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyKapela Od plotny skok slaví 15 let na scéně. Už tento pátek!

Kapela Od plotny skok slaví 15 let na scéně. Už tento pátek!

Lovosice – Víte, že dámská bluegrassová kapela „Od plotny skok“ existuje už patnáct let? Pětičlenná hudební skupina, která vydala už dvě CD, bude slavit tento pátek 25. března v Centru kultury Lovoš v Lovosicích. A Vy můžete být u toho! Oslava začíná v půl osmé večer… a bude hudební. Jak taky jinak!

Hostem večera bude kapela Sunny Side.

Čeká na Vás parádní koncert plný písniček zahraničních interpretů i autorský hitů z dílny přímo Od plotny skok.  

Lístky jsou v prodeji! Seženete je v městském infocentru a také na recepci Centra kultury Lovoš. Nakoupit je ale můžete i přímo z pohodlí domova – stačí kliknout ZDE.

Těžiště kapely Od plotny skok se opírá především o tří i čtyřhlasé vokály. Repertoár tvoří melodie zahraničních interpretek jako A. Krauss, R. Vincent, C. Lynch, D. Ulisse, C. Hassler doplněné o vlastní české texty. Některé skladby kapely jsou zcela autorské.

Kapela začínala v šestičlenném složení. Zhruba po roce se s ní rozloučila jedna z kytaristek.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -